SPELEN IS LEREN, LEREN IS SPELEN!

Welkom bij de Communityschool!


De Communityschool is voor kinderen van 0 tot 13 jaar dé plek om groot te groeien. In de wijk Floriande-Zuid in Hoofddorp ligt ons gebouw ‘In de Breedte’. Twee basisscholen en één kindercentrum bundelen er de krachten. De overgang tussen school en opvang is er soepel, zonder onnodige hobbels.
 

Waar wij voor staan

Samen voor kinderen in het hart van de wijk 

 

Opvang en onderwijs in één gebouw

 

Veilig en vertrouwd voor álle kinderen van 0 tot 13 jaar

 

Brede ontwikkeling

 
Wereldburgerschap en internationalisering
 

Klavertje Vier


Klavertje vier is een gezellige, school waar kinderen al lerend, spelend en onderzoekend kennismaken met de wereld en hun talent kunnen ontdekken. Van leren programmeren in het Einsteinlokaal, kunst en cultuur, sport en bewegen tot het opdoen van Engels als tweede taal. Op een natuurlijke wijze worden alle kinderen wegwijs gemaakt in de Engelse taal. Kinderen zijn wereldburgers en elk kind krijgt onderwijs dat past. Op Klavertje vier groeien kinderen vol zelfvertrouwen groot.


KLAVERTJE VIER
023 561 9050                                              
info@klavertje-vier.nl


NEDERLANDS

ENGLISH

MirakelsKindercentrum Mirakels is een fijne plek voor opvang van je baby of dreumes op speciale Baby-sensi®-groepen. De peuters spelen en leren samen en worden gestimuleerd in hun taalontwikkeling. Wij geven de mogelijkheid voor een vertrouwde en optimale overgang naar de basisschool voor peuters vanaf 3,5 jaar. Eenmaal daar kom je na schooltijd en in de vakantie naar de buitenschoolse opvang van Mirakels. Daar zijn tal van activiteiten of kun je heerlijk buitenspelen.MIRAKELS
023 565 6555                          
info@kinderopvanghaarlemmermeer.nl

NEDERLANDS


ENGLISH
 

de Brandaris


Lekker in je vel en optimaal presteren! De Brandaris is een gezellige, stabiele, christelijke basisschool waar het draait om welbevinden, omgangsnormen, sfeer, communicatie en onderwijskwaliteit. Ook in sport, kunst, cultuur en muziek blinkt de school uit. Iedereen is welkom op deze professionele leergemeenschap! Bij de Brandaris kijk je terug op een leerrijke periode met onvergetelijke hoogtepunten.

DE BRANDARIS
023 561 8610                                      
directie@cbsdebrandaris.nl
 

 NEDERLANDS


 

Samen staan we sterk!


Binnen de Communityschool staat verbinding centraal. Peutergroep en kleuterklas werken nauw samen. We hebben een internationaal accent: kinderen ontdekken de wereld en maken kennis met een tweede taal. Binnen ons gebouw werken we aan duurzaamheid en activiteiten worden gezamenlijk georganiseerd. Alleen ga je misschien sneller, op de Communityschool kom je verder.

VANDAAG LEREN VOOR MORGEN