Contactgegevens

Community school 'In de Breedte'

Dussenstraat 32
2134 DL Hoofddorp 
ghazelaar@meerprimair.nl
Algemeen directeur: Gertine Hazelaar
Mijn naam is Gertine Hazelaar. Met veel plezier ben ik werkzaam als  algemeen directeur Community school 'In de Breedte'. 

Als bestuurskundige heb ik alweer meer dan 20 jaar geleden de overstap gemaakt naar het onderwijs. Ik ging als zij-instromer naar de PABO en heb acht jaar als leerkracht gewerkt. Vervolgens ben ik directeur geworden. Binnen dit werk kon ik mijn bestuurskundige achtergrond én de praktijkervaring als leerkracht mooi combineren. Zeven jaar geleden maakte ik de overstap naar het directeurschap op een Integraal Kindcentrum (IKC). Daar werd ik ook leidinggevende van een peuteropvang en BSO. De combinatie opvang en onderwijs vind ik heel erg sterk en belangrijk. Beide 'poten' hebben, naar mijn idee, elk op een eigen wijze hetzelfde doel voor ogen: een veilige, stimulerende en uitdagende omgeving voor kinderen creëren waarbinnen zij kunnen groeien en ontwikkelen. 

Ik ben vier dagen in de week aan het werk op de Community school. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking met de teams van Mirakels, CBS De Brandaris en RKBS Klavertje vier. Ook heb ik voor ogen contacten met ouders te leggen om daarbij te leren en onderzoeken welke rol de Community school voor u én voor de wijk kan hebben.